Hovedrengøring af opgange

Hovedrengøring:


Hos Meicker Rengøring Anbefaler vi en årlig hovedrengøring af trappeopgange. 


Den består af:

Lofter nedfejes .Vægge afvaskes og eftertørres, aftagelige mærker og pletter fjernes.Lamper rengøres på udvendige flader.Dørplader og dørrammer afvaskes.Indgangsdøre afvaskes både ud- og indvendigt.Gelændere (håndfang, vanger og balustre) afvaskes.Vinduesrammer og karme afvaskes.Postkasser aftørres.Kontakter rengøres.Reposer, trappetrin, fodspark og lister afvaskes i grundrens og vaskes i plejesæbe.
    Før             Efter


Nedvaskning af opgange eller hovederengøring som det også bliver kaldt, er super vigtigt for inde klimaet/ fjernelse af bakterier. Da ikke alt skidt kommer med i løbet af året med normal vask af trapper.

tit bliver meget af skidtet skubbet ud til siderne af trinende og hvis det ikke bliver fjernet med håndkræft, kan det med tiden blive meget, meget grimt at se på.


For det beste resultat burde man lave hovedrengøring en gang om året, efter hver vinter, ellers får trapperne sorte mærker på trin samt repoer ved kanten og kommer til at se beskidte ud. Ikke alt kan tages med moppe eller klud.


Hos Meicker rengøring anbefaler vi at vores kunder tager en hovederengøring hvert år eller hver andet år. så får vi sammen det beste resultat og jeres trapper kommer til at se fantastiske ud.